2257. sadaļa atbrīvojuma paziņojums

 

Visas šajā vietnē attēlotās personas attēlu izveides brīdī bija 18 gadus vecas vai vecākas.

Paziņojums par atbrīvojumu — Content Ražo operatori: Attiecībā uz visiem šajā tīmekļa vietnē redzamajiem vizuālajiem attēlojumiem, kuriem šīs vietnes operatori ir “ražotāji,& quot; uz šādiem attēliem neattiecas 18. noteikumi USC §2257 un 28 CFR. 75, jo:

  1. tajos nav attēlota reāla seksuāla rīcība, kas īpaši definēta 18. punktā USC §2256. (2) (A)(i)–iv);
  2. tajos nav attēloti dzimumorgāni vai kaunuma zona, kas radīta pēc 27. gada 2006. jūlija;
  3. tajos nav attēlotas simulētas seksuālas darbības, kas izveidotas pēc 18. sadaļas spēkā stāšanās datuma USC. §2257A; vai,
  4. tie tika izveidoti pirms 3. gada 1995. jūlija.

Paziņojums par atbrīvojumu — Contlt Izgatavojušas trešās puses: Šīs tīmekļa vietnes operatori nav nekādu faktisku vai imitētu seksuālu darbību attēlojuma “ražotāji”. Ciktāl jebkura šāda contšajā vietnē parādās, operatoru iesaistīšanās šajā jomā aprobežojas ar to attēlu pārsūtīšanu, uzglabāšanu, izguvi, mitināšanu un/vai formatēšanu, ko ievietojuši trešās puses lietotāji tīmekļa vietnes apgabalos zem lietotāju c.ontrol. Saskaņā ar 18. sadaļu USC. 2257. panta h) punkta 2. apakšpunkta B) v) apakšpunkts un 47. punkts USC. §230(c), šīs vietnes operatori patur tiesības dzēst contlietotāji ir ievietojuši tos, kurus operatori uzskata par nepiedienīgiem, nepiedienīgiem, apmelojošiem vai neatbilstošiem viņu politikām un pakalpojumu sniegšanas noteikumiem.

Jautājumi vai komentāri par šo atbrīvojuma paziņojumu jāadresē: atbalsts @rubpage. Ar

Šī vietne ir lepna Brīvās runas koalīcijas dalībniece.